GRATIS verzending in Nederland bij bestellingen vanaf 100 euro

Over Petit Lapin

Welkom op de website van Petit Lapin.

Graag vertel ik je kort hoe ik bij het idee kwam om Petit Lapin te beginnen. Ik heb een dochter Feline van 5 en een zoontje Fynn van 3. Er ging een wereld voor mij open voor wat betreft het kopen van kinderkleding. Ik vond het kopen van hun kleding veel leuker dan shoppen voor mezelf. Dit had ik nooit verwacht. Ik begon me te verdiepen in de details van de kleding. Ruches, ritsen, knopen, kraagjes, printjes. En ik dacht: “Waarom ga ik niet zelf kleding ontwerpen en verkopen via een eigen webshop?”.

Wat voor mij een belangrijke voorwaarde is, was dat ik mijn kleding in Nederland kan laten maken, zodat ik weet wie erbij betrokken is en dat er geen kinderhanden aan verbonden worden. Via internet kwam ik bij Huyen terecht. Zij heeft een klein atelier in Deventer en ik zag dat ze goed in haar werk is en ook erg betrouwbaar en betrokken is. Het klikte meteen tussen ons en ze is meteen van start gegaan met de productie van mijn samples.

Inmiddels heb ik een fantastische collectie in mijn bezit! Kijk je mee? Ik nodig je ook graag uit om een keer privé te winkelen in Blaricum.

Liefs en hopelijk tot snel!

Wieteke

Wieteke Lubbers